Petra Scherpenhuizen

Voor wie?

Heb je het gevoel geleefd te worden? Alle ballen in de lucht te moeten houden, vooral als er een beroep wordt gedaan? Niets mis met dienstbaar te willen zijn maar wat als je daardoor steeds niet toekomt aan wat zo belangrijk is voor jou? Je kunt niet alles zijn voor iedereen en jezelf trouw blijven.

Loop je hier ook regelmatig tegen aan?
Dan zijn de Masterclasses echt iets voor jou!

Wat kun je verwachten?

Hoe kun je gezonde grenzen stellen en losbreken van verwachtingen? Hoe los je schuldgevoel en angst om te kort te schieten op? Hoe blijf je overeind in emotioneel uitdagende omstandigheden?

Tijdens deze online en live masterclasses deel ik eigen ervaringen, kennis en kunde met betrekking tot deze thema’s.

In de live Masterclasses+ en Pro gaan we met elkaar aan de slag en worden de deelnemers in de groep naar behoeve gecoacht op concrete praktijkvragen.

IK WEET GENOEG, IK DOE MEE!

Referenties

"Een doortastende organisatieadviseur met warme betrokkenheid voor mens en organisatie."

“Petra’s kwaliteiten hebben onmiskenbaar bijgedragen aan de resultaten en ontwikkeling van de organisatie en haar individuele medewerkers. Naast een coachprofessional met grote deskundigheid is zij een doortastende organisatieadviseur met warme betrokkenheid voor mens en organisatie.”

Dick Treffers, Manager Management Development, Holland Casino Hoofdkantoor.

“Een aanrader voor elke organisatie waar veranderen en adaptief op de omgeving reageren de core business is.”

"Petra wordt zeer gewaardeerd om haar bijzondere gave om echt in contact te staan met een ieder individueel als met de groep. Daarnaast om haar professionele houding en hoge mate van expertise op het coachvlak. Menig deelnemer is verrast door de bijzondere werkvormen die hen snel en diep inzicht gaven in hun eigen situatie. Een aanrader voor elke organisatie waar veranderen en adaptief op de omgeving reageren de core business is".

drs. Tonita Garritsen MBA, directeur Portfolio en Organisatie Vivare.

"Herkenbare casussen, toepasbare theorie en dit alles met humor en recht uit 't hart."

"Samen met mijn collega managers heb ik bij Petra een zelfmanagementtraject mogen doorlopen. Petra heb ik hierbij leren kennen als een professionele, kundige en betrokken coach, zowel in de teamsessies als in de individuele gesprekken. Herkenbare casussen, toepasbare theorie en dit alles met humor en recht uit 't hart. Ik heb zelf ervaren op welke manier haar coaching een bijdrage levert aan persoonlijke ontwikkeling. Maar bovenal heb ik geleerd hoe ik dit zelf toe kan passen in mijn praktijk als coachende leidinggevende"

Tanja van Voorthuijsen, directeur Vastgoedregie, Vivare.

"Ik beschouw Petra als één van onze meest briljante coaches, naar wie ik graag mensen verwijs."

“Als opleider in de Destination Methode beschouw ik Petra als één van onze meest briljante coaches, naar wie ik graag mensen verwijs, met name als het ingewikkelde problemen lijken te zijn. Omdat zij in haar coaching kwaliteiten brengt zoals humor, vaardigheid, eerlijkheid, rechtlijnigheid, naast empathie en compassie, durf ik wel te stellen dat zij heel bijzonder werk levert bij het helpen van mensen om te veranderen en te groeien.” 

Henk de Vos, huisarts en Destination Methode trainer

MEER ERVARINGEN

PETRA SCHERPENHUIZEN | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY STATEMENT | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN