Petra Scherpenhuizen

Daan doet alles. En voor iedereen.
 
Daniëlle’s gedroomde leven wordt in één klap weggevaagd wanneer haar ouders ernstig ziek worden. Ze wordt gebombardeerd tot mantelzorger, krijgt een burn-out, haar relatie loopt stuk en haar zaak gaat op de klippen. En dan openbaart zich een familiegeheim dat haar wereld op zijn kop zet. Lukt het Daan zich te verlossen van het ‘perfecte dochter’ syndroom en zichzelf te bevrijden?

Door Petra Scherpenhuizen - €24,95

SCHULD

LEES EEN FRAGMENT UIT HET BOEK

“Petra schetst met een subliem oog voor detail de vrouw die altijd klaarstaat tot ze zelf omvalt. Ze laat je schaamteloos janken, lachen, huiveren en beminnen. Een weergaloos geschreven spiegel voor een hele generatie vrouwen”

-Christine Pannebakker

Volg Petra in het nieuws

PODCASTS

INTERVIEWS

“Tijdens mijn interactieve lezingen neem ik jullie mee op mijn persoonlijke ontdekkingsreis die leidde tot het schrijven van mijn debuutroman. Ik deel mijn verhaal, wat het betekent heeft voor mijn ontwikkeling en reik handvatten aan om met verwachtingen, verlies, rouw en schuldgevoel om te gaan. Graag wil ik met mijn boek en lezingen bijdragen aan meer (h)erkenning van mantelzorgers, hen inspireren en een hart onder de riem steken.”

Lezingen

Petra geeft regelmatig lezingen waarbij ze je meeneemt op haar persoonlijke ontdekkingsreis die leidde tot het schrijven van haar roman. Ze vertelt over de waardevolle betekenis van deze uitdagende periode, wat het betekent heeft voor haar ontwikkeling en wat de belangrijkste boodschap is die zij mee wil geven.

Hoe stel je gezonde grenzen? Hoe ga je om met verwachtingen? Hoe zet je jezelf op de eerste plaats, al is het maar voor een keertje? Hoe verwerk je het verdriet dat je voelt wanneer je jouw dierbare achteruit ziet gaan? En hoe combineer je jouw zorgtaken met een drukke baan en gezinsleven? Thema’s die herkenbaar zijn voor iedereen die zorgt voor een dierbare, maar ook voor een breder publiek.
 

Het boek gelezen en aan de slag?

Kijk dan hier voor 1:1 coaching en hier voor de Masterclass.

MAAK 1:1 AFSPRAAK

masterclasses

Recensies

“Je boek heeft me van het begin tot het einde geboeid. Je neemt de lezer helemaal mee in het leven van Daan, haar gevoel van onmacht, wanhoop, alleen zijn, het verlies van haar eigen leven, haar behoefte aan liefde en geborgenheid. Haar worsteling om voor zichzelf te kiezen, te stoppen met het voldoen aan verwachtingen van alles en iedereen. Dat doe je met humor en je weet zelfs muziek in je boek te verwerken. Een eye-opener en herkenbaar voor velen denk ik”.

- JOYCE HENDRIKS

"Een prachtig boek met een mooie verhaallijn en boodschap: doe waar je blij en gelukkig van wordt en bewaak je grenzen !! Herkenbaar en met de nodige portie humor geschreven, met een lach en een traan en tegelijkertijd een stuk coaching waar je U tegen zegt met respect voor alle mantelzorgers. Petra Scherpenhuizen dankjewel voor dit verhaal en ik zeg kom maar op met je tweede boek!”.

- Ingrid van der Klift

“In nuchtere, zeer toegankelijke stijl geschreven psychologische roman over een actueel onderwerp".

- Recensie Nederlandse Bibliotheken

“Wauw, @petra9335 , wat schrijf je mooi! Ik heb je boek in één ruk uitgelezen. Meeslepend, soms schrijnend herkenbaar en adembenemend. Een aanrader!!!”

- Ingrid Verhagen

"Eenmaal begonnen, kon ik niet meer stoppen, het leest als een trein. Wat een herkenbare emoties!" 

- RENEE DE BRUIN

Dankjewel voor je bericht!

Petra Scherpenhuizen | Clazina Kouwenbergzoom 101 | 3065 KC Rotterdam | +316 2360 5582 | KVK: 24286751 | info@petrascherpenhuizen.nl

Neem contact op

Vragen over het boek, de 1-op-1 coaching of de Masterclasses, stuur me een bericht!

PETRA SCHERPENHUIZEN | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY STATEMENT | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN